Helsinki Training Company / Facebook
Helsinki Training Company / Facebook
Uutta oppimassa juoksukoulussa

Uutta oppimassa juoksukoulussa

Sunnuntain juoksukoulussa on edetty tavalliselle lenkkeilijälle useinmiten tuntemattomiksi jääviin koordinaatio- ja kimmoisuusharjoitteisiin. Vaikka kuntoilija olisikin intoutunut monipuolistamaan harjoitteluaan tehokkaammilla tai pidemmillä treeneillä, ei teknisempien harjoitusten tekeminen onnistu helposti ilman opastusta.

Koordinaatio- ja kimmoisuusharjoituksissa joutuu aluksi poistumaan omalta mukavuusalueeltaan epämukavuusalueelle tai jopa hieman nolousalueelle. Ainakin jos aloittaa harjoittelun julkisella paikalla. Viime sunnuntain kimmoisuusharjoitukset kuitenkin innostivat ohikulkevia muita treenaajia niin, että kannustushuutoja huudeltiin puolin ja toisin. Harjoitusten normaalista poikkeavat askellukset ovatkin melko näyttäviä katselijoille.

Kimmoisuusharjoitusten teho yllätti kurssilaiset. Vauhtisokeus ja runsaat kilometrimäärät syövät helposti juoksun herkkyyttä ja ilmavuutta. Moniloikkasarjoilla voi tehokkaasti elastisuutta ja ponnistustehoa, eikä jalkavoimaa tarvitse erikseen hakea kuntosalilta. Liikkeen kimmoisuuden ja oikean tekniikan avulla juoksemisesta tulee entistä helpompaa.

 

Riitta

 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Yhteystiedot

Helsinki Training Company Oy,
p.+358 50 361 9425, + 358 50 524 1307
osoite: Kurtinmäentie 5 A, 02780 Espoo
y-tunnus: 2552603-3

Ota yhteyttä

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Sivukartta