Helsinki Training Company / Facebook
Helsinki Training Company / Facebook
Pitäjämäen tarmonpesät

Pitäjämäen tarmonpesät

Sateinen sunnuntai-ilta Pitäjämäellä ei vaipunut sumuiseen rauhaan. Nuorten jalkapalloilijoiden juoksukoulut olivat niin täynnä energiaa, että juoksun opettajat joutuivat poikkeuksellisesti lähinnä rauhoittelemaan junioreita.

Edellisen kerran kokemusten pohjalta energiamäärään oli kyllä jo varauduttukin. Rauhoittelukeinoina käytettiin tietysti enimmäkseen juoksua ja energian purkamista liikkumiseen. Juoksukoulu on kuitenkin valitettavasti siinä mielessä koulumaista, että osa asioista on opiskeltava ihan oikeasti. On kuunneltava ja nähtävä oikean suorituksen perusteet, jotta niihin pääsee myös omassa toiminnassa. Eikä kukaan ole niin täydellinen, etteikö parannettavaa aina löydy.

Toisella kerralla oppi juoksuasennosta alkoi ainakin vanhemmasta päästä mennä perille 9-13-vuotiaille. Kertaus tunnetusti on opintojen äiti, joten kenties joitain kertoja asioita on vielä hiottava. Ja ensimmäisen luokan jälkeen löytyy toki aina muuta kehitettävää. Samalla kun hyvä tyyli alkaa kehittyä, voidaan myös alkaa kehittää askellusta, nopeutta ja vanhemmilla junioreilla kestävyyttäkin systemaattisemmin. Palkitsevinta on, kun näitä ominaisuuksia pääsee hyödyntämään pelissä, pallon tavoittelussa tai pelin loppuhetkien vahvana loppuun pelaamisena.
Visa

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Yhteystiedot

Helsinki Training Company Oy,
p.+358 50 361 9425, + 358 50 524 1307
osoite: Kurtinmäentie 5 A, 02780 Espoo
y-tunnus: 2552603-3

Ota yhteyttä

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Sivukartta