Helsinki Training Company / Facebook
Helsinki Training Company / Facebook
Pakotetaan juoksemaan

Pakotetaan juoksemaan

Syksyn saavuttua oikein toden teolla, punnitaan myös juoksuharrastuksen kestävyyttä. Moni ei viitsi huonolla ilmalla lenkille lähteä. Ja pimeääkin on.

Onneksi lapsilla ei tätä ongelmaa yleensä ole. Keli kuin keli, ulos on päästävä. Ja jos päivään ei ole ulkoiltu, vanhemmat jo pakottavat ulos ”rauhoittumaan”.

Lasten ulos pakottaminen on lastenleikkiä verrattuna siihen, miten pakottaisi itsensä adventtiloskaa kyntämään*. Kannattaisi kyllä opetella pakottamaan. Keli ei ole este, eikä aina edes hidaste juoksemiselle. Rehellisesti sanottuna, riittävän hyvissä varusteissa ja sopivan tehokkaasti tehtynä, räntäsateinenkin treeni on jopa mukavaa. Varusteissa eniten mukavuutta lisäävät riittävä pitävät kengät. Oikein märällä myös vedenpitävät sukat muuttavat kummasti juoksun miellyttävyyttä. Ainakin itselläni ikävällä säällä on mukavampi tehdä vähän tiukempia treenejä. Silloin tulee enemmän keskityttyä tekemiseen, eikä niinkään ympäristöön ja säähän.

Räntäsateessa saa lisäksi haistella talven tuloa raikkaassa ja helposti hengitettävässä ilmassa. Eikä tarvitse ruuhkaisella lenkkipolulla taivaltaa. Lisäbonuksena voi vielä tuntea tehneensä urotyön, joka useimmilta jää tekemättä.

Visa

*Kiitokset Juicelle kielikuvasta

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Yhteystiedot

Helsinki Training Company Oy,
p.+358 50 361 9425, + 358 50 524 1307
osoite: Kurtinmäentie 5 A, 02780 Espoo
y-tunnus: 2552603-3

Ota yhteyttä

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Sivukartta