Helsinki Training Company / Facebook
Helsinki Training Company / Facebook
Juoksukurssit

Juoksukurssit

 

 

Hyvä syke

Hyvän sykkeen juoksukoulu on tarkoitettu alkusysäykseksi juoksuharrastuksen aktivoimiseen.

Kurssilla saa perustiedot, joiden avulla voi tehokkaasti aloittaa juoksuharrastuksen ja välttää aloittelijan virheitä. Myös jo  kuntoilevien harjoittelua kehitetään entistä tehokkaammaksi. Tavoitteena on antaa heti alussa positiivinen kokemus harjoittelusta ja samalla osoittaa miten jo erilaisilla harjoitteilla voi kehittää kuntoaan huomattavasti tehokkaammin kuin pelkällä kuntolenkkeilyllä. Sopiva rytmi juoksukurssille on kokoontuminen kerran viikossa.

Kurssin sisältö:

Ensimmäisellä kerralla osanottajien tavoitteet kartoitetaan. Lisäksi käydään läpi perusasioita juoksuharjoittelusta. Tämän jälkeen tehdään ryhmänä reilun tunnin lenkki, jossa juoksua ja kävelyä vuorotellaan osallistujien kunnon mukaan. Kotitehtäväksi 2-3 harjoitetta ennen seuraavaa viikkoa.

Juoksukurssilla käydään läpi harjoitteina peruskestävyyden, nopeuden ja sen lisäämisen sekä voiman harjoitteita. Harjoituksen alussa selitetään ja motivoidaan kyseisen harjoituksen merkitys juoksun kannalta. Sen jälkeen tehdään harjoitus. Harjoituksiin kuuluu normaalin peruskestävyyden harjoittelun lisäksi vauhtileikittelyä, voiman hankintaa ylämäkijuoksulla, nopeuden kehittämistä lyhyeiden vetojen harjoittelulla ja kimmoisuuden ja askelluksen parantamista hyppyjen, loikkien ja koordinaatioharjoitteiden harjoittelulla. Harjoitukset kirjataan harjoituspäiväkirjaan, jotta samalla opitaan harjoittelun systemaattisuutta ja tehdään harjoittelusta pysyvämpi osa elämäntapaa.

Viimeisellä kerralla tehdään yhdessä pitkä rauhallinen lenkki. Sen aikana on tavoitteena pysyä juoksussa kahden tunnin ajan. Tavoitteena on osoittaa kurssilaisille, että puolimaraton on heille mahdollinen tavoite. Haluttaessa voidaan viimeinen kerta pitää myös niin, että väliin jää 1-2 kuukautta omatoimista harjoittelua. Siten voidaan arvioida oman harjoittelun onnistuneisuutta.

Kurssin loputtua kannustetaan osallistujia jatkamaan harrastusta paitsi helposti toteutettavana omana harjoittelu, myös ryhmän yhteisenä toimintana vaikka sovittujen yhteislenkkien tai juoksutapahtumiin osallistumisen muodossa.

Kurssin hinta: 180 €, sis. 8

 

Parempaa kuntoa ja työhyvinvointia juoksukurssilta

Yrityksen oman henkilökunnan hyvinvoinnin kehittämiseen tarjoamme juoksun aloittamisen kurssia. Kurssin tavoitteena on antaa alkusykäys kokonaisvaltaisesti terveyttä edistävän harrastuksen aloittamiseen. Kurssi on tarkoitettu alkusysäykseksi juoksuharrastukselle.

Kurssilla annetaan perustiedot, joiden avulla voi tehokkaasti aloittaa juoksuharrastuksen ja välttää aloittelijan virheitä. Myös jo  kuntoilevien harjoittelua kehitetään tehokkaammaksi. Tavoitteena on antaa heti alussa osallistujille positiivinen kokemus harjoittelusta ja samalla osoittaa miten jo erilaisilla harjoitteilla voi kehittää kuntoaan huomattavasti tehokkaammin kuin pelkällä kuntolenkkeilyllä. Sopiva rytmi juoksukurssille on kerran viikossa tai joka toinen viikko.

Lisätietoja Juoksukurssilla työhyvinvointia -sivulta. Tiedustelut os. info@helsinkitrainingco.fi

 

 

Jo alkaneelle juoksukurssille voi tulla mukaan myös myöhemmin. Tiedustelut os. info@helsinkitrainingco.fi

 

Juoksukurssit:

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Yhteystiedot

Helsinki Training Company Oy,
p.+358 50 361 9425, + 358 50 524 1307
osoite: Kurtinmäentie 5 A, 02780 Espoo
y-tunnus: 2552603-3

Ota yhteyttä

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Sivukartta