Helsinki Training Company / Facebook
Helsinki Training Company / Facebook
I-HKut futistytöt juoksukoulussa

I-HKut futistytöt juoksukoulussa

Joulutauon jälkeen Itä-Hakkilan futistyttöjen juoksukoulu jatkui tammikuussa koulun jumppasalissa. Pieni tila toi omat haasteensa harjoituksen läpivientiin, mutta hienolla tsempillä tytöt taas treenasivat.

Ensimmäisellä kerralla palautettiin mieliin syksyllä opittuja juoksutekniikan harjoituksia. Joululomailu oli kenties vähän ruostuttanut koordinaatioharjoitusten taitoa, mutta jo toisella kerralla tyttöjen lihasmuistiin oli hienosti palautunut syksyn aikana opitut liikeradat. Myös yhden jalan ponnistusvoiman parantamiseksi tehdyissä kisailuissa vauhti ja taidot paranivat huimasti kerta toisensa jälkeen.

Lasten harjoittelussa on kyse heidän harrastuksestaan. Vanhempien läsnäolo harjoituksissa voi jollekin lapselle olla hieman stressaavaa. Jo pelkkä harjoitustilanne isossa porukassa on pienelle treenaajalle usein jännittävää. Tällöin vanhempien hyväntahtoinenkin kannustus voi tuntua lisärasitukselta, sillä yleensä pieni lapsi haluaa täyttää vanhempiensa toiveita parhaansa mukaan.

Vanhempien kannattaa käyttää lapsen harjoitusaika hyödyksi, omana aikanaan, vaikka joutuisikin kyydittämään pikkutreenaajaa. Lapsen treeniajalla ehtii hienosti vaikka lenkkeillä tai käydä kaupassa, ja näin jää yhteistä aikaa lapsen kanssa muuhun. Kannustamaan kyllä pääsee ja ehtii useasti varsinaisissa peleissä ja tapahtumissa. Ja kun seuraa lapsen toimintaa hieman harvemmin, huomaa myös lapsen kehittymisen helpommin.

Tunnin treeneissä tunnelma tiivistyi loppua kohden. Ehkä tilan pienuus ja tästä johtunut kavereiden aivan konkreettinen läheisyys sai tytöt tekemään kiertoharjoittelut sellaisella tempolla, että monilta olisi jäänyt se tekemättä.

 

Visa

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Yhteystiedot

Helsinki Training Company Oy,
p.+358 50 361 9425, + 358 50 524 1307
osoite: Kurtinmäentie 5 A, 02780 Espoo
y-tunnus: 2552603-3

Ota yhteyttä

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Sivukartta