Helsinki Training Company / Facebook
Helsinki Training Company / Facebook
Hyvän sykkeen talvikurssi – juosten maaliin

Hyvän sykkeen talvikurssi – juosten maaliin

Talvisen Hyvän sykkeen juoksukoulun päättäjäisiä pidettiin sunnuntaina. Juoksukurssilaiset kokoontuivat raikkaassa ilmassa Pirkkolan tutulle lenkille. Tähtäimessä oli viimeisen varsinaisen kurssikerran kunniaksi vähän pidempi puristus.

Ensimmäiselle kolmen kilometrin kierrokselle lähdettiin kaikki yhdessä, rauhallisesti edeten. Sen jälkeen vauhtia hieman eriytettiin, jotta jokaisella olisi mahdollista pysyä juoksussa tavoitteena ollut tunti ja kolme varttia tai enemmän.

Porukassa matka eteni joutuisasti ja ensimmäinen juomataukokin huomattiin pitää vasta noin tunnin juoksun jälkeen. Matkan varrella vaihdeltiin lenkin kiertosuuntaa, näin päästiin aina välillä näkemään muita kurssilaisia ja oli enemmän yhdessä juoksun tunnetta. Aivan yksin ei kukaan kuitenkaan taivaltanut, vaan kaikille löytyi myös oman vauhtista juoksuseuraa kirittäjäksi.

Reilun 10 kilometrin juoksun jälkeen pari edistyneintä pääsi kokeilemaan miltä tuntuu pieni vauhdin kohotus muutaman kilometrin ajaksi. Ja sehän tuntuikin yllättävän helpolta ja tavoitteena ollut vauhti sujui kummaltakin helposti tai ainakin lähes. Puolimaratonille ajatellun kisavauhdin jälkeen palautuminen onnistui myös ja kaksikko hölkkäili hyvävoimaisena loppuvaiheessa muita vastaan saaden vähän enemmän kilometrejä kasaan kuin muut.

Parin tunnin aikana jokainen juoksukurssilainen juoksi hieman eri matkan, mutta kaikki pystyivät juoksemaan vähintään tavoitellun ajan. Lisäksi kolme viidestä juoksi elämänsä pisimmän yhtenäisen juoksumatkan. Tämä jos mikä sai kurssilaisissa voittajafiiliksen aikaiseksi ja jatkoa varmasti seuraa. Paitsi juoksukoulun jatkona loppukevään ajan, myös juoksutapahtumaan osallistumisena. Kyllä hyvä syke ja endorfiini aina seratoniinin voittaa.

Visa

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Yhteystiedot

Helsinki Training Company Oy,
p.+358 50 361 9425, + 358 50 524 1307
osoite: Kurtinmäentie 5 A, 02780 Espoo
y-tunnus: 2552603-3

Ota yhteyttä

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Sivukartta