Helsinki Training Company / Facebook
Helsinki Training Company / Facebook
Hyvä syke loikkasi eteenpäin

Hyvä syke loikkasi eteenpäin

Juoksukurssilla aloitettiin lämmittely poikkeuksellisesti sauvakävelyllä. Tarkoituksena oli opetella hieman tehokasta sauvojen käyttöä, sillä seuraavalla kerralla on vuorossa ylämäkeen kapuamista. Ja siinä sauvat ovat oiva keino tehostaa treeniä.

Sauvojen kanssa lenkkeily on myös itsessään hyvää harjoitusta. Sauvakävelyn voi yhdistää alamäkien hölkkäilyyn ja näin voi pidentää pitkää lenkkiä ajallisesti pidemmäksi. Myös juoksun aloittelijalle yhdistelmä on hyvä keino pidentää yksittäistä lenkkiä. Vaikkei tuntikausien uurastus olisikaan tavoitteena, on kuitenkin mahdollisuus saada aikaiseksi pelkkää juoksulenkkiä pidempi harjoituskerta.

Juoksukurssin iltapäivän varsinaisena teemana olivat kuitenkin loikat. Tutustumismielessä niitä tehtiinkin monenlaisia. Tavoitteena oli kuitenkin lähinnä oppia oikea tekniikka muutamaan loikkaharjoitteeseen, joita voisi sitten käyttää myös omassa harjoittelussa aina silloin tällöin. Loikkien yhteydessä harjoiteltiin myös reaktionopeutta, eräänlaista mielen terävyyttä. Juoksuhan on mitä suuremmassa määrin myös aivourheilua ja kehittää myös tätä puolta.

Jälleen kerran kaunis sää suosi juoksukurssia ja kurssilaisia. Ja ympäristökin Pitäjän kirkon tienoilla ja Vantaajoen varsilla oli mitä hienoin  sunnuntaitreeniin.

Visa

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Yhteystiedot

Helsinki Training Company Oy,
p.+358 50 361 9425, + 358 50 524 1307
osoite: Kurtinmäentie 5 A, 02780 Espoo
y-tunnus: 2552603-3

Ota yhteyttä

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Sivukartta