Helsinki Training Company / Facebook
Helsinki Training Company / Facebook
Helsinki Training Co.

Helsinki Training Co.

Pitkän pohdinnan ja sitä seuranneen nopean toiminnan tulos, Helsinki Training Co. on alun perin kolmen juoksun ja muunkin kestävyysurheilun harrastajan yhteinen yritys. Urheilu ja liikunta ovat olleet meillä kaikilla elämäntapana myös aikuisiällä ja se on johtanut monenlaiseen urheiluseuratoimintaan, työkavereiden ja kavereiden sekä heidän lastensa liikuttamiseen. Jo ennen HTC:n perustamista mietimme paljon, miten tärkeää ja palkitsevaa liikkuminen on ihmisille ja miten ihmisiä voisi siihen kannustaa.

Urheilijat urheilevat

Urheiluseuratoimintaan osallistuvat usein tai lähinnä jo valmiiksi urheilulliset ihmiset. Koemme tärkeäksi, että mahdollisimman moni saisi kokea liikunnan iloa ja myös siitä saatavaa terveydellistä hyötyä. Urheiluseuratoiminnalla ei ole siis mahdollista tavoittaa kaikkia, vaaditaan siis  toisenlaista tekemistä, jotta tavoitetaan niiden ulkopuolisia ihmisiä.

Helsinki Training Co:n synty vaati sopivien ihmisten joukon. Erilaisten sattumusten, lähinnä yhteisten urheiluun liittyvien harrastusten ja  seuratoiminnan ansiosta tiemme kohtasivat. Kohtaaminen johtikin sitten yllättävän nopeasti juoksuyrityksen perustamiseen. Suunnaton yhteinen aito innostus kestävyysliikuntaan on tärkein voimavaramme ja sen kautta olemme todella valmiit vastaamaan uusiin mielenkiintoisiin haasteisiin!

Yrityksen avulla haluamme tarjota kaikille ihmisille mahdollisuuden juoksuharrastuksen aloittamiseen ja juoksussa kehittymiseen turvallisesti ja ohjatusti. Haluamme auttaa ihmisiä kehittämään omaa juoksuharrastustaan ja ohjata heitä yhä säännöllisempään juoksuharrastukseen. Näiltä sivuilta löydät erilaisia juoksuun liittyviä, yksittäiselle juoksijalle sekä yrityksille ja yhteisöille suunniteltuja viihtymiseen ja työhyvinvointiin tarkoitettuja palveluita.

Liikunnasta hyvinvointia

Itse olemme kaikki aktiivisia ja iänkin puolesta jo melko kokeneita juoksun harrastajia. Kaikilla on jo yli 40 vuotta mittarissa ja aktiivisin  kilpailutoiminta onkin meidän osaltamme jo siirtynyt seuraavalle sukupolvelle. Toisaalta lasten kasvun myötä aikaa on vapautunut  pikkulapsivaihetta enemmän omaankin käyttöön.

Pasi on juossut koko ikänsä kilpaa radalla (keskimatkoja 800-1500m) ja Riitta sekä Visa ovat keskittyneet pidemmille matkoille. Myös hiihto ja suunnistus harrastuksena sekä seuratoimintana yhdistää meitä.

Iän karttuessa näkemys urheilusta ja liikunnasta on meillä hieman muuttunut. Pääasialliseksi tavoitteeksi on tullut hyvinvoinnin parantaminen, kaikkien ei kannata aina tavoitella jatkuvasti tuloksellisia äärirajoja. Toki itsensä haastaminen on aina välillä terveellistä, mutta vammojen välttely ja niiden oikea hoitaminen on usein mielekkäämpää. Niistäkin on meille kokemusta jo kertynyt ja sen myötä myös tietoa, mistä saa kunnollista hoitoa vammoihin.

Jos sinulla on kiinnostusta tai tarvetta palveluihimme tai vaikka ideoita ja ajatuksia miten juoksuharrastusta voisi edistää, ota rohkeasti yhteyttä. Juoksu on meille sydämenasia.

 

Pasi, Riitta ja Visa

pasi.ruuth@helsinkitrainingco.fi

riitta.kuronen@helsinkitrainingco.fi

visa.paajanen@helsinkitrainingco.fi

 

Kuva: Merja Ylihärsilä & Tomi Mäkelä

Yhteystiedot

Helsinki Training Company Oy,
p.+358 50 361 9425, + 358 50 524 1307
osoite: Kurtinmäentie 5 A, 02780 Espoo
y-tunnus: 2552603-3

Ota yhteyttä

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Sivukartta